Digitália

2023.11.19. 06:00

Az LG legújabb SMART monitorjaihoz már számítógépet sem kell csatlakoztatni

Az új 31,5 és 27 hüvelykes LG SMART monitorok IPS kijelzővel, beépített távmunka funkciókkal és tartalomkurátori szolgáltatásokkal érkeznek.

MW

Forrás: LG

Az LG Electronics bemutatta legújabb, 32SR50F és 27SR50F modellekből álló LG SMART monitorcsaládját. A sokoldalú 31,5 és 27 hüvelykes monitorok különlegessége, hogy egyáltalán nem igényelnek számítógépes kapcsolatot. A valósághű színeket és erős kontrasztot garantáló, fejlett IPS kijelzőkkel felszerelt LG SMART monitorok az LG webOS 23 platformjával érkeznek, amely kényelmes megoldást jelent a távoli munkavégzéshez, illetve műsorok, sportközvetítések és zenék streameléséhez.

Az LG SMART monitorok szórakozásra és munkára egyaránt alkalmasak, hiszen nagy teljesítményű IPS kijelzővel és HDR 10 támogatással érkeznek. A konferenciahívások, a munka, de még a böngészés is élménnyé válik az élénk, pontos megjelenítésnek köszönhetően. A 27 hüvelykes modell három oldalán szinte teljesen kávamentes.

A webOS 23 rendszerrel felszerelt LG SMART monitorok maximális kényelmet garantálnak. A 32SR50F és 27SR50F modelleken gyorsan és kényelmesen hozzáférhetők a különféle streaming alkalmazások, a kezdőlapon a felhasználók személyre szabott film-, sorozat-, zeneajánlásokat kaphatnak, a sportrajongók pedig ún. sportkártyákkal követhetik kedvenc csapataik eredményeit és soron következő meccseit.

Forrás: LG

Az LG szolgáltatása nem csak elmenti a felhasználó kedvenc sporteseményeit és csapatait, de értesítést is küld a közelgő mérkőzésekről, naprakész menetrendet állít össze a releváns közvetítésekről, és a csapathoz köthető statisztikákat is megjeleníti. A webOS 23 platformon elérhető az LG Mood Music funkció is, amely személyes DJ-ként a felhasználó zenei preferenciái alapján lejátszási listákat állít össze.

Az otthonról dolgozók számára kifejezetten praktikus megoldást jelentenek a SMART monitorok, mivel beépítve kínálják az LG Home Office szoftverét. A megoldással gyorsan és kényelmesen, a monitorról érhetők el olyan, a hatékony munkát segítő programok, mint a Microsoft 365 vagy a Google Calendar. Ezek a monitorok nagyban megkönnyítik a munkát azzal, hogy használatukhoz nincs szükség közvetlen számítógépes kapcsolatra – a kijelzőkre bármilyen okoseszközön megjelenített tartalom tükrözhető az AirPlay 2 és Miracast funkciókkal.

Az új monitorok ráadásul akár az okosotthon-központ szerepét is betölthetik: az LG ThinQ Home Hub megoldással a felhasználók egy felületről felületről felügyelhetik és vezérelhetik otthoni készülékeiket. A ThinQ alkalmazáson keresztül a 32SR50F és a 27SR50F képes csatlakozni különböző IoT-kompatibilis háztartási eszközökhöz, például hűtőszekrényekhez és mosógépekhez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!