Dunaharaszti hírei

2011.05.02. 16:08

Születés Hete az apukáknak is Dunaharasztiban

<p>Május első hetében, az eddigi szokásokhoz híven, 2011-ben is megrendezik a Születés Hete elnevezésű programsorozatot Dunaharasztiban.</p>

Dunaharaszti már harmadik éve csatlakozott az országos kezdeményezéshez. A programoknak a Városi Könyvtár valamint a Petőfi Művelődési Ház ad otthont. A rendezvényekkel a mai fiatalok figyelmét szeretnék felhívni a gyermekvállalás és a családalapítás fontosságára - mondta Táborosi Zoltánné, a Művelődési Ház igazgatónője.

A programok teljesen ingyenesek Dunaharasztiban

 

Május 2-án, délután 6 órakor Dr. Czeizel Endre genetikus előadását hallgathatták meg a résztvevők az őssejtkutatás jelentőségéről. Május 5-én D. Tóth Kriszta híradós műsorvezető a „Lolával az élet” című könyvét ajánlja az olvasók figyelmébe. Május 2-ától 6-áig Pál Anita, aranykoszorús babakészítő mester élethű babáit csodálhatják meg az érdeklődők. Táborosi Zoltánné hozzátette, a programok teljesen ingyenesek és nem csak a hölgyek, hanem  az apukák jelenlétére is számítanak.

Forrás: lakihegyradio.hu


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!