100 éves az OMÉK

2019.06.20. 13:51

Írjon dalt és nyerjen!

Szereti a mezőgazdaságot és mindene a zene? Mutassa meg, mit tud, most akár nagyszínpadra is kerülhet!

„Dalban mondjuk el!” címmel pályázatot hirdet az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár (OMÉK) szervezője, az Agrárminisztérium és az Agrármarketing Centrum (AMC). A pályázat célja, hogy a dalon keresztül minél többen megismerhessék Magyarország legnagyobb, legrégebbi és nagy tradíciókkal bíró agrárgazdasági rendezvényét, amely több mint 100 éves múltra tekint vissza. A pályázók egészen 2019. július 31-ig adhatják be dalaikat az [email protected] e-mail címen.

A végső, közönségszavazás által legjobbnak megválasztott pályázat írói lehetőséget kapnak az OMÉK nagyszínpadán a megírt dal előadására egy neves magyar együttes előzenekaraként. Emellett a győztesek 400 ezer forint értékű ajándékutalványt, OMÉK ajándékcsomagot, páros belépőjegyet kapnak, illetve a szervezők interjúk, videós megjelenések és PR cikkek megjelentetéséhez adnak szakmai és anyagi támogatást.

A jelentkezőknek 2-3,5 perces zeneszámot kell leadniuk, melynek témája, dalszövege kulcsszavakra épül.

Nem mindegyik kifejezésnek kell kötelezően szerepelnie a dalszövegben:

• OMÉK

• mezőgazdaság

• élelmiszeripar

• kiállítás

• vásár

• élelmiszeripari és agrárinnováció

• fenntarthatóság

• digitalizáció

• nemzetköziség

• fogyasztói tudatosság

• agrár életpálya

A megadott határidőig beérkezett dalokat a kiíró ellenőrzi és a pályázati feltételeknek megfelelően szűri. A kiíró által meghatározott szakmai zsűri a dalok közül augusztus 16-ig választja ki a legjobb három szerzeményt. Ezt követően a közösségi média felületen meghirdetett három legjobb pályázat közül a legmagasabb szavazatszámot elérő dal kerül ki győztesen.

A versennyel kapcsolatos további információkról folyamatosan tájékozódhat az alábbi weboldalon: https://omek.amc.hu

100 éves az OMÉK

Az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásárt (OMÉK) idén 79. alkalommal rendezik meg a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban, szeptember 26-29. között. Miközben a kiállítás megtartja közönségvásár jellegét, olyan, a napjainkban megkerülhetetlen kérdésekre kiemelten fókuszál majd, mint a fenntarthatóság, a fogyasztói tudatosság növelése, az élelmiszerágazat minél sokrétűbb bemutatása, az agrárdigitalizáció és az agrárinnovációk megismertetése, valamint az agrárpálya vonzóvá tétele. A 2019-es OMÉK kiállítás fókuszában az élelmiszeripar, a professzionalitás, a nemzetköziség és az innováció szerepel.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!