Életstílus

2010.07.03. 09:12

Napi horoszkóp - szombat

<p>Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok!</p>

Kos 03.21.-04.20.

Már megint azon gyötrődik, hogy minden rosszul megy? Miért is hiszi, hogy mindig csak az megy rosszul és nehézkesen, amit a legjobban szeretne véghezvinni? Ne feledje azt a tényt, hogy akaraterővel sok mindent el lehet érni, gyűjtsön hát elegendő erőt hozzá! Az elkeseredés és a beletörődés ugyanis nem jó tanácsadó! Egészségét is veszélyeztetve érzi, tehát a pihenés most elsőrendű kötelessége.

Bika 04.21.-05.21.

Rendhagyó nap ez a mai. Ön, ha nem is dögunalmas személyiség, de mindenesetre nem a világ – és a társaság – közepe. Nem szeret ugyanis csillogni, másokat szórakoztatni. Ma este azonban végre megmutathatja, hogy Ön is képes arra, hogy remek társasági ember legyen, és az oldott hangulatú esten igenis kitehet magáért. Kicsit ugyan nehezen indul, de idővel bele fog jönni, majd meglátja!

Ikrek 05.21.-06.21.

Akár szabadságát tölti valahol, akár otthon tartózkodik, mindenképpen összpontosítson az Ön előtt álló feladatokra. Kisebb kirándulások a környékre – vagy kiruccanás egy másik munkaterületre – nem mindig hasznosak, ma pedig szerencsétlenséget jelenthetnek. Lehetőleg ne adjon kölcsön most senkinek, mert lehet, hogy soha nem látja viszont a pénzét. A szerelemben komoly izgalmak várnak Önre.

Rák 06.22.-07.22.

Kedélye, hangulata, közérzete olyan felhőtlen, akárcsak a nyári égbolt. Igyekezzen kedvében járni családjának is, nehogy torzsalkodások, apró bosszúságok árnyékolják be ezt a jól induló hétvégét! Utazás, nyaralás most igencsak hasznos lehet! Semmi sem zavarja meg az új és később bizonyára gyümölcsöző élmények befogadásában. Ne engedje tehát töretlen jókedvét senkinek és semminek elrontani.

Oroszlán 07.23.-08.23.

Még nyaralás közben is adódhat az Oroszlán számára olyan alkalom, hogy új ismeretséget köthet, amelyet munkája során később remekül hasznosíthat. Tökéletesen szélcsendes napra számíthat, legalábbis, ami az élet viharait illeti. Azonban vitorlázásra még jó lehet az időjárás. A július 23. és augusztus 2. között született Oroszlánok lelkét legfeljebb a szerelem korbácsolhatja ma fel.

Szűz 08.24.-09.23.

A csodálatos este, a csillagfényes éjszaka eloszlatja kételyeit, megerősíti hitét, és új erőt önt megfáradt testébe. Az esti órák alkalmasak élete tisztázására, és hogy eldöntse, valóban a jó utat járja-e. Ám tudja, hogy most a lehető legjobb helyen van, ugyanis életében először érzi azt, hogy kedvese csakis az Öné. Kapcsolatuk egy olyan szintre ért, ahol már a féltékenység nem létezik. Már nem is emlékszik azokra az időkre, amikor azon aggódott, vajon most merre és kivel lehet?

Mérleg 09.24.-10.23.

Lehet, hogy a kelleténél valamivel több alkoholt fogyasztott tegnap este, de meg volt rá minden oka. Maradjon tovább ágyban, és igyon egy jó erős feketekávét. Ha ez sem segít, nincs mese, ki kell szellőztetnie a fejét. „Bűntársával” menjenek el a közeli parkba, vagy – ha tehetik – valami vízpartra. Ez a kellemes környezet nemcsak jó hatással lesz majd Önre, de újra megteremti a szerelemhez szükséges légkört is.

Skorpió 10.24.-11.22.

Míg másokat kétségek gyötrik szerelmüket illetően, az Ön épp e téren lehet biztonságban. Soha nem látott, elementáris erővel tör Önre a szerelem. Használja ki ezt az időszakot, és élvezze, hiszen nem tart sokáig! Ne hagyja azonban túlságosan eluralkodni az érzelmeit, törődjön magával is. A sport egyébként is segít a feszültség levezetésében! Lehet, hogy egy kis „szabadság” lesz a megfelelő megoldás!

Nyilas 11.23.-12.21.

Régóta tudja már, hogy nincs igaza, hogy csalhatatlan ítélőképessége most az egyszer cserbenhagyta, mégis kötötte az ebet a karóhoz, és nem látta be, hogy fel kell adnia elképzeléseit. Ma rendkívül elegáns helyre téved baráti körével, mivel a régit már igencsak megunták, és jobbra vágytak. A számla döbbenti rá a közmondás nagy igazságára: járt utat a járatlanért soha el ne hagyj!

Bak 12.22.-01.20.

Ma induljon el mindenképpen, ne várja meg, amíg összetorlódnak azok a feladatok, amelyek miatt már eddig is elhúzta a nyaralás kezdetét. Ne törődjön most azzal, hogy mi lesz addig, amíg nem lesz otthon, hiszen egyáltalán nem biztos, hogy egyedül Ön tudja ezeket jól elrendezni. A szabadság arra is lehetőséget nyújt, hogy kipróbálja kollégáit, hogy szabad kezet kapva mit tudnak elérni.

Vízöntő 01.21.-02.19.

Jó napra van kilátása a Vízöntő jegy szülöttjének. Partnerével ma alighanem izgalmas kalandban lesz része. Semmi elől ne zárkózzanak el, és semmitől ne hátráljanak meg. Lehet, hogy közösen kapnak egy szuper ajánlatot, de ha együtt maradnak, örömben lesz részük a későbbiekben is. az estét meg kell osztania családjával, hiszen nagy szükségük van Önre. Tanácsait szívesen fogadják.

Halak 02.20.-03.20.

Hangulata ma olyan fényes, mint a nyári nap. Lehet, hogy ez csak a vihar előtti csend? Mindenesetre érzelmileg viharos nap áll Ön előtt. A családi vagy magánélete olyan történései kavarják fel a mai nap folyamán, amikre Ön sem gondolt. Fennáll a baleset és a betegség esélye is, de a mai napon akár egy régi nagy szerelem is feltűnhet. Mindenesetre egy dolog biztos. Nem hagy nyomot maga után!


// <![CDATA[

// <![CDATA[

</script>

// ]]>

// ]]>

// ]]>]]>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!