Életstílus

2014.11.21. 15:39

Ezrek istenítik a nyolc végtaggal született babát - eljött a világvége?

Nyugat-Benegál - Egy kis faluban 8 végtaggal született egy csecsemő. Úgy tartják, hogy ő egy indiai isten, ezért ezrek vándorolnak hozzá, hogy megtekintsék.

Nyugat-Benegál - Egy kis faluban 8 végtaggal született egy csecsemő. Úgy tartják, hogy ő egy indiai isten, ezért ezrek vándorolnak hozzá, hogy megtekintsék. A csecsemő kórházban van, mivel 4 kézzel és 4 lábbal született és egy perc nyugta sincs, mivel ezrek járulnak hozzá, hogy istenítsék őt. Az orvosok szerint az ikertestvégre végtagjai hozzánőttek az anyaméhben, ez okozta a rendellenességet. Születésekor sokan sírtak és imádkoztak, mivel úgy hiszik, hogy a ő Hindu isten, Brahma és eljövetele a világ végét jelenti. Az egyik rokon is úgy nyilatkozott a helyi TV-nek, hogy az orvosok megállapították a születési rendellenességet, de ők már akkor is látták, hogy a gyermeket isten küldte nekik. Ő egy csoda, egy igazi kis isten.

A rendőrség szerint órási káoszt okozott a gyermek születése, akkora tömeg lett hirtelen a faluban, hogy azt nem voltak képesek kezelni. A szóvivőjük szerint nincs semmi isteni csoda ebben, de a hívők csak jönnek és jönnek. Ezrek sírnak az utcákon és imádkoznak érte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!