Életstílus

2015.04.13. 12:56

Extrém plasztikai műtéten esett át egy 15 éves kínai lány

Most 400,000 követője van és néhány hozzászóló szerint "túl szép lett ahhoz, hogy ránézzenek". És hogy mindezt miért tette? Mert szerette volna visszaszerezni a barátját.

Most 400,000 követője van és néhány hozzászóló szerint "túl szép lett ahhoz, hogy ránézzenek". És hogy mindezt miért tette? Mert szerette volna visszaszerezni a barátját. Erről a lányról szól az utóbbi napokban a kínai közösségi média. Lee Hee Danae 400,000 követőt gyűjtött új külsejével a Weibo közösségi oldalon (bizony, Kínában nem a Facebook a legmenőbb). A profilja szerint 1999 májusában született, vagyis mindössze 15 éves. Így azért már elég bizarr a történet. Főleg akkor, ha hozzátesszük a brutális plasztikai műtét okát: a volt barátját szerette volna visszahódítani. Egyesek szerint viszont a fotókat nem valódiak, ócska Photoshop trükk az egész.

Kínában nagyon népszerűek azok a műtétek, mely során a szemet "európaibbá" varázsolják, valamint kedvelik azt is, amikor az arcnak szív alakot formáznak.

The teenager from the Henan province in central China appears to have had surgery on her jaw, chin and eyes

In some photos she has bluey green eyes and in other images her eyes are dark brown

Some people have hinted the photographs may not be digitally altered to enhance her surgery further

The girl apparently had the surgery in an attempt to win back an ex boyfriend

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!