Életstílus

2017.03.19. 14:56

Elkészült a nagy szexhoroszkóp: ezt élvezi a párod a leginkább a csillagjegye szerint (18+)

Ha hiszed, ha nem a csillagjegyeink még azt is meghatározzák, mit élvezünk a leginkább a lepedők között. Vagy épp az ágyon kívül...

Ha hiszed, ha nem a csillagjegyeink még azt is meghatározzák, mit élvezünk a leginkább a lepedők között. Vagy épp az ágyon kívül...

Bak: Ez egy igazi kontrollmániás csillagjegy. A Baknak mindegy, hogy ő, vagy a párja, de valaki irányítson. Egy biztos: számára minden póz jöhet, amiben van egy kis perverzió.

Vízöntő: A vízöntők a fantáziadús szexet kedvelik elsősorban. Kiszámíthatatlan és profi szerető - így azt is nehéz kitalálni, milyen póz illik a legjobban hozzá, hisz teli van meglepetéssel.

Halak: A halak csillagjegyben születettek meghittségre vágynak, fontos számukra, hogy minél intimebb legyen a szex. A kedvenc pózuk az oldalpóz.

Kos: Egyértelműen a kutyapózra gerjed a kos. A kos domináns, kedveli a mocskos és durva szexet. Kevesebb ölelésre kell tőle számítani.

Bika: Szereti, ha a teste minél nagyobb felületen érintkezik párjával, így a kanálpóztól teljesen begőzöl.

Ikrek: Hiszed vagy sem, az ikrek - noha sok pajzánságban benne van, szerepjátéktól kezdve a hármas szexen át -, mégis a csúnya szavakra gerjed a legjobban.

Rák: Mániákus 69-es póz függő, egyszerre szeret kapni és adni.

Oroszlán: Imád kipróbálni különféle szexpozíciókat, ágyon belül és kívül egyaránt, a kedvence pedig az álló póz.

Szűz: Nem vágyik extrém kalandokra, a jól bevált misszionárius póz viszont hamar a csúcsra juttatja.

Mérleg: A lovagló póz a kedvence, szereti, ha a párja minden porcikáját látja és dícséri.

Skorpió: A skorpió csillagjegy szülöttei nem válogatósak. Intenzív és sok szex, bármilyen pózban - erre vágyik a leginkább.

Nyilas: A nyilas csillagjegy szülöttei türelmetlenek, képtelenek várni, ezért sokat maszturbálnak, amit olykor a közös együttlétekbe is bevonnak.

Forrás: ripost.hu.


Ha az embernek ilyen barátai vannak, nincs is szüksége ellenségekre: a lány elveszített egy fogadást, emiatt nem mindennapi dologra kötelezte barátnője. Egy rezgő készüléket rejtett a vesztes bugyijába, amit aztán távirányítóval ő maga kapcsolgatott ki és be, majd kiküldte a lányt az emberek közé...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!