Életstílus

2017.05.17. 13:02

Létezik egy rágcsálnivaló, amitől jobban teljesítesz majd az ágyban

A férfiak merevedési problémái hátterében a helytelen táplálkozás áll általában, de ezzel a rágcsával javítani lehet a helyzeten.

A férfiak merevedési problémái hátterében a helytelen táplálkozás áll általában, de ezzel a rágcsával javítani lehet a helyzeten.

Török kutatók tizenhét férfit vizsgáltak, akik már jó ideje merevedési zavarokkal küszködtek. A kísérletben résztvevő alanyok három héten keresztül 100 gramm pisztáciát fogyasztottak el és az eredmény látványos javulást hozott.

A férfiak intenzívebb erekciót tapasztaltak, nőtt a szexuális elégedettségük, magasabb volt a libidójuk, és az orgazmusuk is nagyobb volt a pisztácia diétájuknak köszönhetően.

A pisztácia amúgy is nagyon egészséges étel, amit nem árt gyakran fogyasztani. A gyümölcs jótékony hatásairól itt olvashat.

Forrás: blikk.hu


Minden negyedik emberrel előfordult már, hogy szex közben megzavarta a saját vagy a párja háziállata.

Számos kutatás azt mutatja, hogy a pisztácia csökkenti a vérben lévő koleszterin szintet. A koleszterin fő okozója a legtöbb szív rendellenesség kialakulásában. Naponta 50-80 gramm pisztácia fogyasztásával csökkenthetjük a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának esélyét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!