Életstílus

2017.08.18. 12:44

Hány éves vagy? Ennyit kéne szeretkezned egy héten (18+)

USA - Túl keveset szexelsz? Vagy túl sokat? Az amerikai Kinsey Institute friss felmérése választ ad a kérdésre az életkorod alapján.

USA - Túl keveset szexelsz? Vagy túl sokat? Az amerikai Kinsey Institute friss felmérése választ ad a kérdésre az életkorod alapján.

A kutatók azt vizsgálták, hogyan változik a nemi aktusok éves száma az életkor előrehaladtával. Semmi meglepő: ahogy öregszik az ember, egyre kevesebbszer hancúrozik. No de mennyi az annyi? Íme az eredmény:

Mint kiderült, a szexuálisan legaktívabb korosztály a 18 és 29 év közöttiek. Ők átlagosan évente 112 alkalommal szexelnek - azaz nagyjából heti készer. Jó nekik!

Persze ha elmúlsz 30 szép lassan minden elindul lefele. A szexel sincs ez másképp: a 30 és 39 év közöttiek már csak évi 86-szor szeretkeznek egy évben, azaz egy héten átlagosan 1.6-szor. Azaz szerdán egy kiadósat, vasárnap meg a felénél abbahagyják - na jó nem, nyilván van, hogy egy héten készer is van, máskor csak 1.

A 40 és 49 év közöttiek az igazán szexi 69-es szám körül mozognak: bár már fele annyira sem szexi a dolog, ha ez az évi szeretkezés számot mutatja.

Arra pedig rá sem tértek már igazán, mi van 50 év fölött...

No persze ezek csak átlagos számok: van aki a többel, van aki a kevesebbel boldog.

Forrás: mirror.co.uk


[related-post post_id="3546841"]

Ezek is érdekelhetik