Erotikus cikkek

2008.04.03. 11:48

Szex-mítoszok leleplezése

<p>Számos téves információ kering a nagyvilágban arról, hogy mi veszi le a lábukról a férfiakat – az ágyban. Nos, itt az idő, hogy tisztázzuk a dolgokat.</p>

1. A férfiak unják a kézimunkát

Tény:

A legtöbb férfi odáig van az efféle mókáért. Végülis, ha jobban belegondolsz, ők is így segítenek magukon. Amit nem szeretnek, ha rosszul csinálják. Hogy tökéletesítsd a kézmunkád, kövesd a mestered utasítását, azaz a barátodét. A legjobb módja a tökéletes techhnika elsajátításához az, ha nézed, miközben maszturbál, hisz ő ismeri legjobban, hogy mit szeret a teste, s mit nem. De ha túl félénk ahhoz, hogy bemutatót tartson neked, van egy ötletünk, amit imádni fog: állj mögé, és onnan nyúlj előre, hogy kényeztesd. Ez olyan, mintha őt utánoznád maszturbálás közben.

2. Nem szereti, ha a fogad is használod

Tény:

Amíg egy pasi sem akarja, hogy a hímvesszőjét rágjad, addig a legtöbbjük igazán élvezi, ha lágy harapdálások közepette kényeztetik. A probléma akkor merül fel a fogak használatával kapcsolatban, amikor túl erősen harapsz rá a péniszre, esetleg sérülést is okozol velük. A heréi ugyanúgy szívesen részesüln(én)ek egy kis fogas játékban, de figyelj arra, hogy óvatosan járj el ebben az esetben is: bőven elég, ha a szádba veszed őket (finoman természetesen), anélkül, hogy leharapnád őket. Az egyetlen olyan hely, ahol muszáj mellőznöd a foghasználatot, a frenulum, azaz a makk alatti „kantár”, az a vékony, idegvégződésekkel teli bőrrész, ami a férfi pénisz alsó részén található.

3. Ha egy kicsit perverz vagy, elidegenedik tőled

Tény:

A madonna/szajha komplexus sokkal elavultabb, mint a legelső számítógépes modemek. Most komolyan, bármely pasi, akiről látszik, hogy érdemes rá az időt fecsérelni, nagyon jól tudja, hogy egy olyan nő, aki képes egy kicsit átlépni a hálószobai határokon, sokkal többet ér, mint a haverokkal a BL-döntő VIP szektorában helyet foglalni. Így ne félj – öltözz be, finoman kötözd hátra a kezeit, és paskold meg a fenekét, hogy igazán beinduljon. Nincs kétségem afelől, hogy igazán izgatónak fogja találni a rossz kislányos viselkedésed.

Forrás: netbulvar.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!