Foci-vb 2022

2022.11.27. 13:19

Megmutathatjuk, hogy kik is vagyunk

A szerb válogatott célja a csoportból való továbbjutás.

KM

Forrás: kisvardafc.hu

A Kisvárda Master Good szerb légiósa Milos Vranjanin is kiemelt figyelemmel követi a katari labdarúgó-világbajnokság történéseit, hogy is ne tenné, hisz hazája sportolóinak mentalitását ismerve, déli szomszédaink sohasem leírandók.

Csütörtök este lejátszották az első csoportforduló utolsó mérkőzését, ahol Brazília válogatottja 2–0-ra legyőzte Szerbiát. Összességében nézve a történteket nem lehet egy rossz szavunk sem Dragan Sztojkovics játékosaira, hiszen az első perctől igyekeztek egyértelművé tenni, hogy nem engedelmes statisztának érkeztek a loszaíli stadionba. Jól megszervezett védelmük sokáig stabilan állt a lábán.

Eljött a pillanat

– Sajnos nincsenek korábbi csapattársam a szerb válogatottban, de nagyon sok játékost ismerek személyesen, sokszor játszottunk egymás ellen. Kiemelném a két középső védőnket, Sztrahinja Erakovicsot és Sztrahinja Pavlovicsot, akik még mindig nagyon fiatalok, de mégis már most kiemelkedően jó futballisták. Eljött a pillanat, amikor megmutathatják a világnak, hogy mit is érnek, és ha ez így lesz, akkor a világbajnokságot követően nagyot léphetnek előre a karrierjükben. Bízom benne, hogy bejutunk az egyenes kieséses szakaszba, ami pedig a világbajnoki címet illeti, talán eljött az ideje annak, hogy Lionel Messi célba érjen, vagyis Argentína végső győzelmét várom - nyilatkozta a kisvárdai csapatot a nyár óta erősítő védő. 

Szerbia november 28-án, hétfőn Kamerun ellen lép pályára, majd a csoportkör utolsó fordulójában, december 2-án, pénteken a svájci nemzeti válogatottal mérkőzik meg.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!