Hajdú-Bihar

2011.03.19. 14:21

Kalapban csápolnak neki Debrecenben

<p>Debrecen – Az X-Faktor döntőse, Takács Nikolas is fellép azon az élő koncertsorozaton, amely április közepén indul Debrecenben, a Főnix Csarnokban.</p>

A turné állomásain egy fantasztikus show keretében, az Abrakazabra zenekar kíséretében énekelnek majd élőben az X-Faktorból jól ismert előadók, Vastag Csaba, Takács Nikolas, Király L. Norbi, Wolf Kati, Shodeinde Dorka és a Summer Sisters. Takács Nikolas többek között az Aerosmith Crazy című dalát, majd a Korál együttes Maradj velem! című slágerét énekli el, de az igazi szenzáció az lesz, amikor Wolf Katival előadják az Endless Love-ot, amely egykor Lionel Richie és Diana Ross duettjeként lett világszerte népszerű.

A magáénak érzi


Nikolas nagyon várja már az élő turnét, de addig is rengeteg elfoglaltsága van, hiszen fellépései mellett az elmúlt időszakban sok időt töltött a stúdióban is, ahol most készül az első dala, amelynek társszerzője volt, és amelyről annyit elárult, hogy funky és jazz stílusával igazán a magáénak érzi. Emellett az első önálló, nagyszabású koncertjére is készül, ahol élő zenekar és táncosok kíséretében hallhatják majd őt a rajongók.
Az X-Faktorban már kiderült, hogy Nikolas a közönség körében nagyon népszerű, de arra külön büszke, hogy a hazai zenei szakma is elismerte őt azzal, hogy a Fonogram Zenei Díjátadó Gálán az Év felfedezettje kategória jelöltjeként ülhetett a többi zenész között. Ugyancsak jelöltként vett részt a Glamour Díjátadó Gálán, csak ott éppen a Legsármosabb férfi kategóriában.

Divatot teremtett


Nikolas ezúttal is viselte elmaradhatatlan kalapját, de ezúttal egy olyat, amelyet külön erre az alkalomra készíttetett. Érdekes és egyedi fejfedőivel egyébként divatot teremtett, hiszen rengeteg olyan rajongója van, aki kalapban csápol neki a fellépésein. Az énekes ezt nagyon hízelgőnek tartja, de elmondta, hogy nem az X-Faktor kedvéért kezdett kalapot hordani. Mindig is szeretett öltözködni, így először kendőt kötött a fejére, de kötött sapkát is szívesen viselt. Ezek után talált rá a kalapra, amely ugyan a „védjegyévé” vált, de a közönség korántsem ezért, hanem a hangjáért és egyéniségéért szerette meg őt.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!