Hajdú-Bihar

2011.05.16. 14:07

Loki: Ez a harc lesz a végső?

<p>Labdarúgás - Pontegyenlőség esetén a jövő héten kétszer is megmérkőzne a DVSC-TEVA és a Fradi.</p>

Már csak egyetlen forduló van hátra a Monicomp Liga 2010-2011-es kiírásából, a hét végén kerül sor az első osztályú futballbajnokság 30. körére. A Loki jelenleg a negyedik helyen áll a pontvadászatban, egy ponttal lemaradva a dobogó harmadik – és ezáltal Európa Liga-indulást jelentő – helyén álló Ferencváros mögött.
 

Még két meccs?

 
 

A hajdúsági gárda a Szombathelyi Haladást fogadja majd vasárnap fél hattól, míg az FTC szombaton hazai környezetben csap össze a Lombard-Pápával. Amennyiben a fradisták megnyerik a meccset, biztosan ők indulnak a nemzetközi kupában, viszont ha nem győznek a zöldek, a DVSC pedig három pontot szerez, akkor a Nagyerdőn ünnepelhetnek a drukkerek. Ami érdekes: ha a Loki döntetlent játszana úgy, hogy a Ferencváros vereséget szenved, akkor a pontegyenlőség következtében oda-visszavágós alapon döntenének a felek a harmadik helyről. Erre a jövő héten kerülne sor, azaz egy héttel biztosan megrövidülne a labdarúgók nyári szabadsága.
 

A vendégeknek sem mindegy


A debreceniek ellenfele, a Szombathely ugyan már korábban bebiztosította a bentmaradását az NB I-ben, mégsem számíthatnak sétagaloppra a piros-fehérek. – A csapat most végre felszabadult lehet, hiszen két fordulóval a vége előtt bent maradt – nyilatkozta a Haladás hivatalos honlapjának még a múlt heti, Fradi elleni meccs előtt Aczél Zoltán, a vasiak szakvezetője. – Elmondtam a srácoknak az öltözőben, hogy csak az vállalja a játékot, aki maximálisan fel tudja magát szívni és tud koncentrálni, mert olyan játékosokat szeretnék magam mellé állítani, akik a legjobb helyezést akarják elérni a Haladással – fogalmazott Aczél.
Ennek ellenére a DVSC-TEVA csapatának csak a három pont megszerzése lehet a célja a hétvégi összecsapáson. HBN-TN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!