Hajdú-Bihar

2011.10.16. 12:43

Megszelídítették az Oroszlánokat!

Box - A B1 Liga rangadóján a Debrecen jelentős hátrányból fordítva, 9:6 arányban győzte le a bombaerős Temesvári Oroszlánokat.

Box - A B1 Liga rangadóján a Debrecen jelentős hátrányból fordítva, 9:6 arányban győzte le a bombaerős Temesvári Oroszlánokat.Ha valaki a DVSC-Temesvár BoxingONE Liga mérkőzés harmadik meccse után azt mondja, Deél István tanítványai győztesen hagyják el a szorítót, igen furcsán néztek volna rá. Valóban óriási volt a baj.

A vb-résztvevő Kalucza Norbert (56kg) nagyot küzdött Razvan ellen, remekül hajrázott, az ítészek döntetlenre adták a találkozót. Aztán két meccset is vesztett a DVSC, az elsőn a papírforma érvényesült, a fiatal Takács (69kg) nem bírt a korosztályos világ- és Európa-bajnok Bieával. A nagyobb baj az volt, hogy a „dzsókert” is bukta a házigazda, Nagy Péter (81kg) bár jól kezdett, benyelt két nagy pofont Hau ellen, leléptetés lett a vége. 6:1 arányban vezetett ekkor a vendégcsapat, elúszni látszott a hajó, ám a debreceniek pazar hajrát nyitottak.

Szívvel-lélekkel küzdöttek

Török János (60kg) mindhárom menetben erőteljesebb és pontosabb volt Chisalitánál, különösen belharcban rombolt. Görbics Gábor (64kg) a rá jellemző nagy szívvel küzdött Badalescu ellen. A román fiú sokat szaladgált a ringben, ám Görbics a menetek végén „megtalálta”, s jó néhányszor megbüntette. Tóth József (75kg) kétszer is állon kapta Apintiliestát, akit edzője nem engedett ki a második menetre. Az utolsó meccs előtt már a DVSC-nél volt az előny, Deél Szabolcs (91kg) mégsem taktikázott, kőkeményen ráment Bogdánra, a záró menetben hatalmas ruhát osztott ki a vendégek nehézsúlyújának.

Timisoara Lions vs Debrecen Thunders 6:9

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!