Hajdú-Bihar

2012.08.19. 12:20

Darányi irányítja az Armadát

Futsal - Az elmúlt két hétben zajló lázas háttérmunka eredményeként a DEAC vezetői jelenlétében, a nyilvánosság mellőzésével, bemutatták a játékosoknak a DEAC Armada Futsal Club szakmai munkájáért felelős személyeket.

Futsal - Az elmúlt két hétben zajló lázas háttérmunka eredményeként a DEAC vezetői jelenlétében, a nyilvánosság mellőzésével, bemutatták a játékosoknak a DEAC Armada Futsal Club szakmai munkájáért felelős személyeket. A csapat vezetőedzői feladataival Darányi Antalt bízták meg, akinek mindennapi munkáját Nagy István segíti az előttünk álló idényben – adta hírül a klub hivatalos honlapja. A korábban a DEAC futsalcsapatában és a magyar válogatottban is pályára lépő Darányitól a klub vezetői azt várják, hogy jó szellemiségű közösséget építsen. A technikai vezető továbbra is Elek Gergő lesz, míg a második vonalban pályára lépő csapat trenírozását Kardos István végzi a jövőben. Az Armada a 2012/13-as bajnoki idényben a férfi első osztályú bajnokság mellett, a férfi- és női másodosztályú, valamint U15-, U17-, U19-es korosztályos fiú futsal küzdelmekben is elindítja csapatait. HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!