Hajdú-Bihar

2012.10.22. 17:55

Dupláztak az acsádi diákok

Nyíracsád - A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium és a Vidékfejlesztési Minisztérium ebben az évben is meghirdette az Európai mobilitás hetet beharangozó rajzpályázatát.

Nyíracsád - A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium és a Vidékfejlesztési Minisztérium ebben az évben is meghirdette az Európai mobilitás hetet beharangozó rajzpályázatát. Az idei jelmondat a „Mozdulj a jó irányba!” volt. A pályázaton a mottóhoz kapcsolódó üzenetet megjelenítő rajzokkal lehetett részt venni óvodás kortól a középiskoláig hat korcsoportban. A zsűrihez közel ezer alkotás érkezett az ország minden pontjáról, sőt még a határon túlról is.

Nyereményeső

A nyíracsádi Szent Piroska Görögkatolikus Általános Iskola diákjai idén sem maradtak ki a rangos versengésből. Doroginé Káli Anna tanárnő vezetésével több pályamunkát is küldtek, közülük öten pedig igen rangos elismerésben részesültek. Horváth Adél 7. osztályos tanuló duplázott, ugyanis a tavalyi évhez hasonlóan saját kategóriájában idén is neki ítélték oda a fődíjat. Ugyancsak fődíjas lett a legapróbban közül Dorogi Réka 4 éves óvodás rajza, valamint Kövér Soma pályamunkája. Karászi Attila 7. osztályos, valamint Gugg Zsolt 1. osztályos tanuló különdíjjal térhetett haza a fővárosi díjkiosztó ünnepségről. HBN – KZE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!