Hajdú-Bihar

2012.10.21. 13:28

„Érmelléki szőlőshegyen szüretelnek”

Debrecen - A Motolla szombati, 15 órakor kezdődő szüreti bálja igazi családi program volt: termésbábok készítése, fafaragás, kovácsolás, bútorfestés, vesszőfonás, hímzés, szüreti játékok és gyermek táncház várta az érdeklődőket.

Debrecen - A Motolla szombati, 15 órakor kezdődő szüreti bálja igazi családi program volt: termésbábok készítése, fafaragás, kovácsolás, bútorfestés, vesszőfonás, hímzés, szüreti játékok és gyermek táncház várta az érdeklődőket.A hangulatról a Főnix Néptáncegyüttes és a Bakator zenekar gondoskodott, a vendég pedig az érmelléki borvidék volt,  (Helyszín: Homokkerti Közösségi Ház).

A Mint a címe is mutatja, szüreti bál várta a betérőket. Nem egyszerűen a szüret fölöttébb zamatos, izgalmas, őszi világának megidézési szándéka vezérelte a szervezőket a szüreti Motolla "visszacsempészésére" őszi alkalmaink sorába. Évek óta keressük, ápoljuk kapcsolatunkat az Érmellék újraéledő borászatának kiváló képviselőivel és szeretnénk, ha azok is megismerkedhetnének ezen egyre növekvő szépségű borokkal, akik még nem jártak e történelmi magyar bortermő környéken. Ez a terület látta el századokon keresztül Debrecent is minőségi nedűkkel. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!