Hajdú-Bihar

2012.10.19. 12:59

Immár kényelmesen várhatják az autóbuszt Biharkeresztesen

Biharkeresztes - Összesen 33,7 millió forint támogatással 11 helyszínen épültek és újultak meg a közösségi közlekedés váróhelyiségei Biharkeresztesen és a környező településeken.

Biharkeresztes - Összesen 33,7 millió forint támogatással 11 helyszínen épültek és újultak meg a közösségi közlekedés váróhelyiségei Biharkeresztesen és a környező településeken.A projektben konzorciumi megállapodás keretében Biharkeresztes mellett Ártánd, Bedő, Berekböszörmény, Bojt, Told és Körösszegapáti is részt vett.

Új és felújított

Biharkeresztes egy buszállomással, egy buszfordulóval és négy buszváróval gazdagodott, a többi településen pedig buszvárókat újítottak fel, illetve helyeztek ki. A projektnek köszönhetően korszerű, a mai igényeknek megfelelően kialakított buszállomás és buszváró épült meg, mellyel több évtizedes lemaradásnak pótoltak, hiszen korábban a város közlekedési vonzáskörzetéből beérkező és továbbutazó utasok kényelmét nem szolgálta korszerű buszállomás, és a környező településeken sem volt megfelelő minőségű az infrastruktúra.

A fejlesztés révén számottevően javult a helyi és a kistérségi lakosság életminősége, hiszen kultúrált körülmények között tudják várni az autóbuszt. HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!