Hajdú-Bihar

2013.01.18. 12:30

Egyedülálló fényjáték a debreceni Déri Múzeumban

Debrecen - Hamarosan fényjátékkal kísért különleges tárlatvezetésen vehetnek részt a látogatók a Déri Múzeum Munkácsy-termében.

Debrecen - Hamarosan fényjátékkal kísért különleges tárlatvezetésen vehetnek részt a látogatók a Déri Múzeum Munkácsy-termében. A fény és bibliai szöveg, fény és művészettörténeti bemutató, fény és zene együttesével kísért produkció egyedülálló látványosság nemcsak Magyarországon, hanem egész Európában is – értesült a HAON pénteken Gyallai-Kovács Mariannától, a Déri Múzeum közönségkapcsolati igazgatóhelyettesétől. A Lakner Lajos által tervezett fényjátékkal kísért különleges tárlatvezetőről hamarosan tanulmány jelenik meg egy rangos, nemzetközi fénytechnikai szaklapban.

E látványosságot először január 21-én, 19.30 órakor, a magyar kultúra napja előestéjén láthatja a közönség. A belépés ezen az estén ingyenes – olvasható a közleményben. – A legismertebb magyar művész festményeihez magyar kulturális és fénytechnikai szakemberek által készített látványosság valóban méltó a magyar kultúra napjához – fogalmazott az igazgatóhelyettes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!