Hajdú-Bihar

2013.02.25. 12:28

Debrecen lett az új "Levelet kaptam, lájf!"

Az Opus 1985-ös Life is life slágere után egy ország üvöltötte kórusban, hogy Levelet kaptam, lájf, ám azt senki sem tudhatta, hogy 2013-ig kell várni, mire Debrecen is feltűnik egy amúgy hazánkhoz és a városhoz egyáltalán nem köthető dalban.

Az Opus 1985-ös Life is life slágere után egy ország üvöltötte kórusban, hogy Levelet kaptam, lájf, ám azt senki sem tudhatta, hogy 2013-ig kell várni, mire Debrecen is feltűnik egy amúgy hazánkhoz és a városhoz egyáltalán nem köthető dalban.Az amúgy 2012-es slágert Dapo Daniel Oyebanjo, ismertebb nevén D banj, nigériai énekes jegyzi, aki számos zenei díjjal büszkélkedhet, többek között az MTV Europe Music Awards-on ő volt 2007-ben az év előadója. A 32 éves zenésznek úgy tűnik semmilyen kapcsolata sincs Magyarországgal, azon belül pedig Debrecennel, ám Oliver Twist című szerzeményében nem csak a vájtfülüek fedezhetik fel a cívisváros nevéhez hangzásában hasonló kifejezéseket.

Na, de ennyi felvezetés után következzen maga a videó, aztán döntse el mindenki, hogy valóban van-e abban valami, hogy Debrecen neve hallható a slágerben. (A türelmetlenebbek tekerjenek 1:33-hoz)

-HAON-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!