Hajdú-Bihar

2015.03.03. 07:56

Jegyzet: Feketeleves és desszert

<em>Hónapokig csak találgathattak a nézők, hogy mi lesz az Esti Showder sorsa: visszakerül a képernyőre, vagy a több száz adást megért emblematikus szórakoztató műsor örökre eltűnik a süllyesztőben. </em>Csáki Alexandra jegyzete.

Hónapokig csak találgathattak a nézők, hogy mi lesz az Esti Showder sorsa: visszakerül a képernyőre, vagy a több száz adást megért emblematikus szórakoztató műsor örökre eltűnik a süllyesztőben. Csáki Alexandra jegyzete.

A korábbi szűkszavú nyilatkozatokból kiderült: maga Fábry Sándor számára is a jövő zenéje, hogy a televízió előtt ülők vacsora után elfogyaszthatnak-e néhány humorbonbont, vagy a híradó után be kell érniük a feketelevessel, s desszert nélkül térnek nyugovóra. Nos, úgy tűnik, fellélegezhetnek a rajongók, Fábry újabb tizenhat adásra írt alá, s március közepén indul a hahotalavina.

Na, igen… az egyik legfontosabb szempontról még nem esett szó, történetesen, hogy nevetünk-e még egyáltalán a humorista viccein, melyeket a pletykák szerint tulajdonképpen már nagyon régen nem ő ír, hanem a Showder Klub sztárjai, Aranyosi és Kovács András Péter. Mosolyra húzódik az ajkunk, vagy kínos grimaszba rándul az arcunk, amikor az interneten már évek óta lefutott poénokat pufogtatja?

Fábry mellett szól azonban, hogy műveltségéből adódóan nem a közönség közé dobott random „b…megekkel” kíván nevettetni, s talán éppen emiatt ülteti a (köz)tévé elé az embereket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!