Hajdúszovát hírei

2013.02.21. 20:25

A civil szervezetek társadalmi szerepvállalásának fejlesztése - civil szakmai fórumsorozat 2. helyszín: Hajdúszovát

A  Hajdúszovát Kulturális Fejlődéséért Közhasznú Egyesület második fórumát rendezte meg 2013. Február 16-án, a Hajdúszováti Gondozási Központban „A civil szervezetek társadalmi szerepvállalásának fejlesztése - civil szakmai fórumsorozat” című projekten belül.

A  Hajdúszovát Kulturális Fejlődéséért Közhasznú Egyesület második fórumát rendezte meg 2013. Február 16-án, a Hajdúszováti Gondozási Központban „A civil szervezetek társadalmi szerepvállalásának fejlesztése - civil szakmai fórumsorozat” című projekten belül. Ez a programsorozat 5 programból áll. A rendezvény délelőtt 10 órakor kezdődött, ahol civil szervezetek képviselői, intézmények vezetői és egyéni érdeklők vettek részt.

Az első előadás az új civil törvényről- a közhasznúság megszerzésének és megtartásának feltételeiről szólt Dr. Huszti Evelin jogász előadásában. Ezután a helyi Civiltámogató Iroda bemutatása következett Nagyné Juhász Éva tolmácsolásában, a résztvevők így sok új információt kaptak az iroda működéséről.

Az előadások után elfogyasztottuk közösen a finom ebédet és kötetlen beszélgetésre is volt időnk.

Délután 14 óra magasságában a Széchenyi Programiroda munkatársa Dr. Szabóné Sós Judit számolt be nekünk az aktuális pályázati lehetőségekről.  A fórum végéhez közeledve az utolsó programelem következett a műhelymunka, ahol egy adott projektet terveztek meg a résztvevők csapatokra felosztva. Tartalmas és érdekes volt a fórumsorozat második rendezvénye is. A harmadik programra 2013. Február 23-án kerül sor Hajdúböszörményben.

Szeretnénk megköszönni az egész napos segítségét Nagy Gyulánénak a Hajdúszováti Gondozási Központ vezetőjének és egyesületünk minden tagjának.

 

Tóth Károly

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!