HAON - Hűségkártya

2013.05.13. 17:15

Díjazzák a márkaszeretetet

Debrecen - Egy bolt, ahol az érdeklődőt is szívesen fogadják, és több tételnél alkudni is lehet.

Debrecen - Egy bolt, ahol az érdeklődőt is szívesen fogadják, és több tételnél alkudni is lehet.Csak az árukészlete alapján High-Landert besorolhatnánk akár a többi sportbolt közé, hiszen a Columbia és O’Neill márkákat máshol is meg lehet vásárolni, de egy rövid ott-tartózkodás után is tapasztalhatjuk, mégis más. Ez az egykori Marthont is vezető tulajdonos, Kovács József üzleti filozófiájának köszönhető. A sport és outdoor üzletben a sporttal és a túrázással kapcsolatos ruházatot, cipőket, kiegészítőket kínálja a vásárlóknak, így például a futáshoz elengedhetetlen Asics termékeket.

Az alku csak lehetőség

Számára az eladó és vevő kapcsolata nem merül ki a vásárlás tényében, mint megszállott márkakedvelő, annak is örül, ha a boltba betérve valaki csak jobban meg akar ismerkedni a Columbia termékeivel. Természetesen ennél még jobban szereti, ha az illető vesz is valamit, s, hogy a tulajdonos ezt értékeli is, arra bizonyság: aki több áruféleséget is vásárol, annak lehetőséget ad az alkura. Vagy további vásárláshoz kap utalványt, vagy engedményt a végső öszszegből.

A Napló hűségkártyájára 15 százalék kedvezményt adnak az üzletben, annak érdekében, hogy még szélesebb vásárlói igényeknek tudjanak megfelelni. A webshop a Columbia mellett, Merrell, Salomon, Cushe, Asics, Crocs termékeket, illetve Skiny fehérneműket is kínál a vásárlóknak, melyek közül néhány terméket jelentős kedvezménnyel lehet megvásárolni.

Hogy még egyedibb legyen a High-Lander, Kovács József évek óta támogatja a Böszörményi úti fogyatékosgyermek-otthon lakóit, akiknek azonban nem csak a saját kimaradó árukészletéből juttat, hanem szívesen vesz másoktól is felajánlásokat: még jó állapotú, tiszta ruhaneműket a boltban le lehet adni, azok garantáltan a rászorulókhoz jutnak.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!