HAON lakóhelyem

2012.09.15. 17:53

Kizuhant egy férfi a 22 emeletes toronyházból

Debrecen - A Napló értesülései szerint szombaton reggel hét óra körül egy 50 év körüli férfi zuhant ki a debreceni Nagyállomásnál lévő toronyházból (hogy pontosan hanyadik emeletről azt sem a mentők, sem a kórház, sem pedig a katasztrófavédelem ügyeletesei nem tudták megmondani).

Debrecen - A Napló értesülései szerint szombaton reggel hét óra körül egy 50 év körüli férfi zuhant ki a debreceni Nagyállomásnál lévő toronyházból (hogy pontosan hanyadik emeletről azt sem a mentők, sem a kórház, sem pedig a katasztrófavédelem ügyeletesei nem tudták megmondani). A szerencsétlenül járt ember a toronyház előtt lévő presszó tetejére esett, ahonnan a mentőszolgálat munkatársainak csak a tűzoltók segíségével sikerült lehozni. A mentők szolgálatvezetője az esti órákban annyit mondott az esetről munkatársunknak, hogy a férfit súlyos, életveszélyes sérülésekkel adták át a mentők a Kenézy Kórháznak. Szentgyörgyi János, a megyei kórház sajtóreferense érdeklődésünkre elmondta, hogy a férfi súlyos koponya, mellkasi és végtagsérülésekkel érkezett hozzájuk, és bár az orvosok minden elkövettek, hogy megmentsék az életét, délelőtt 9 óra 20 perckor a kórházban elhunyt. A rendőrség szóvivőjét is keressük az ügyben, amint sikerült megszólaltatni, újból jelentkezünk.

 

Öngyilkosság a Petőfi téren

 

Kórházba szállítását követően belehalt sérüléseibe az a 45 éves debreceni férfi, aki öngyilkossági szándékkal kiugrott a Petőfi téri toronyházból szombaton. A rendőrség közlése szerint a férfi már többször próbálkozott öngyilkossággal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!