HAON - Sport - DVSC

2012.05.16. 10:53

Jótékonysági meccsen lép fel Ibrányban a Loki

Május 30-án szerepel az NB III-as csapat otthonában a friss bajnok és kupagyőztes.

Május 30-án szerepel az NB III-as csapat otthonában a friss bajnok és kupagyőztes.A hír egyszerre nagyszerű és szomorú: május 30-án Ibrányban lép pályára a DVSC futballcsapata. Nagyszerű, hiszen a friss magyar bajnok és kupagyőztes szerepel az NB III-as együttes vendégeként és szomorú, hiszen az apropót egy beteg gyermek felépülésébe vetett hit adja. A hét esztendős, első osztályos paszabi Bazsa Tímea évek óta daganatos betegséggel él együtt, és az ibrányi klub – élén a paszabi iskolában testnevelőként dolgozó csapatkapitány, Kántor Zsolt – szeretne a gyógyuláshoz hozzájárulni azzal, hogy a mérkőzés teljes bevételét Timike családjának ajánlja fel, hogy ki tudják alakítani számára a csontvelő-átültetés után elengedhetetlenül szükséges steril szobát.

A Loki vezetősége vállalta a fellépést, így az élvonalbeli bajnokság zárása után, május 30-án, szerdán 18 órakor jótékonysági mérkőzést vív házigazdája, az Ibrány ellen. A mérkőzésre a felnőttek 500 forintért válthatnak belépőt (10 év alatt ingyenes a belépés) – akár már elővételben is az ibrányi könyvtárban, a sportpályán és a lottózóban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!