haon-sportoldal

2011.03.04. 16:13

Újra a Kecskeméttel meccsel a Loki

<p>Labdarúgás - Két héten belül negyedszer is a KTE-vel csap össze a DVSC-TEVA, a korábbi két Ligakupa- és egy MK-meccs után ma délután a Monicomp Liga 18. fordulójában találkozik a két gárda a Széktói Stadionban.</p>

 

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS


Kecskemét
 
Rybansky – Bodiong
Radanovic
Balogh – Mohl
Alempoijevic – Cukic
Ketjevoama
Tököli
Vujovics
Cserék: Akovic
Farkas
Savic
Urbán
Bori
Bertus
Preklet

  
Vezetőedző:
 Sivic Tomislav

 Kecskeméti Széktói Stadion

3-0

Vezeti: Vad II István

Ring György, Albert István

           Közvetíti: Kovács Zsolt        

 


DVSC-TEVA
Novakovic – Bernáth
Simac
Mijadinoski – Ramos
Nikolov – Illés
Czvitkovics
Szakály
Salami
Kabát
Cserék: Cerpecz
Dombi
Spitzmüller
Farkas II.
Nagy
Komlósi
Coulibaly

 
Vezetőedző:
Zdenek Scasny

 


16:57 Megérkeztek a debreceni Szívtiprók, tizenhatan vannak a vendégszektorban.


A piros-fehéreket minden bizonnyal fűti a visszavágás vágya, mert kedden 3-1-es vereséget szenvedtek a Magyar Kupa visszavágóján a kecsekméti pályán. Ezúttal már az új igazolások is szerepelhetnek mindkét oldalon, ennek megfelelően a felek más összeállításban veszik fel a harcot, mint legutóbb.

A Loki szélsője, Dombi Tibor a napokban úgy nyilatkozott a Hajdú-bihari Naplónak, hogy változtatniuk kell a hozzáállásukon, ha eredményesek akarnak lenni a pénteki bajnokin. 


Nagy különbség lesz a keddi és a pénteki találkozó között – válaszol az újságíró kérdésére Tomislav Sivic, a KTE edzője a Petőfi Népe című megyei lapban ma megjelent írásban. – Biztos vagyok benne, hogy a kupából kiesett Debrecen innentől kezdve gőzerővel koncentrál a bajnokságra – folytatja az edző.
Ugyanebben a cikkben megszólal Zdenek Scasny is: - …számunkra Kecskeméten kezdődik a bajnokság tavaszi idénye Célunk, hogy az egész bajnokságban jól játsszunk. Az első meccs nagyon fontos, ezért szeretnénk három ponttal hazatérni.

Közben a két csapat kint van a pályán – természetesen melegítenek. Kecskeméten egyébként ködfelhős, szürke idő van és mindössze két fok.
A Kecskemét drukkerei lassan gyülekeznek. Talán százan ácsorognak a széksorok között.

 


 

A mérkőzés kezdete előtt körülbelül két órával érkeztek meg a DVSC-TEVA játékosai a mérkőzés színhelyére. Első útjuk az öltözőbe, a második a játéktérre, a barnászöld gyepre vezetett. Yannickot ismerősen üdvözölték a stadionban lévők. A KTE gyúrója figyelte a talaj állapotát vizsgáló, a pályán sétálgató Loki játékosait . _ Yanika most is telefonál, mindig telefonál – jegyezte meg. Bernáth Csaba csapatkapitány szerint kicsit kemény a pálya, de ennek ellenére játékra kiválóan alkalmas.
Szűk órával a sípszó előtt néhány idős kecskeméti drukker beszélget a várható eredményről. Szerintük sima hazai győzelem várható. 
 


 

 

 


 



Kattintson a képre a korábbi meccsek képeiért!

 

 


20.perc: Kezdeti lendület után leült a játék. Félpálya körül jár ide-oda a labda. Kabát tört kapura a jobb szélen ombáját Rybansky védte látványosan.Szöglet.

 

A Debrecen csupa pirosban, a Kecskemét lila felsőben, fehér nadrágban és lila sportszárban vonult ki a pályára.

A játékvezetők világoskék felsőben a pályán.

Kecskemét kezdi a játékot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!