haon-sportoldal

2011.06.03. 17:50

Bizonyítani szeretne hazai pályáján az MVFC futsal férfi csapata

<p>Futsal - Nincs könnyű helyzetben a Mezei-Vill FC férfi futsalcsapata, hiszen a bajnoki döntő első mérkőzését elveszítette, így 1–0-ra a címvédő Rába ETO vezet a három nyert meccsig tartó párharcban.</p>

A csütörtök este megrendezett futsal összecsapáson, Ikrényben 9–3-ra győzött a házigazda győri együttes. A második találkozó hétfő este fél nyolckor kezdődik a berettyóújfalui Kabos Endre Sportcsarnokban.

Az MVFC futsal csapata már a csütörtöki meccsen is foghíjas volt: több meghatározó játékosa sérült – Nagy Tamás, Rábl János –, míg Safar Tony a román válogatottbeli kötelezettsége miatt hiányzott, őt hétfőn is nélkülöznie kell a csapatnak. A sérültek listája sajnos nem lett rövidebb, épp ellenkezőleg: balszerencsés módon Leo Mendes és Nagy István is „csatlakozott” a maródiakhoz.

 

A hétfői az utolsó esélye a újfalui futsal csapatnak

– A hétfői mérkőzés szinte az utolsó esélyünk – jelentette ki a Naplónak Trencsényi János, a berettyóújfaluiak csapatkapitánya. – Ha itthon vereséget szenvedünk, nagyon nehéz lesz felállni. Ha nyerünk, kiegyenlítődik a párharc, s talán ők törnek meg. Ha meg tudjuk őket fogni, még bármi lehet, viszont amennyiben kikapunk, még nehezebb helyzetbe kerülünk – részletezte a válogatott játékos, hozzátéve, hogy hazai pályán még bizonyíthatnak, s bár nem egyszerű a feladat, amely előtt állnak – különösen a sok hiányzót tekintve –, nem fognak feltartott kezekkel pályára lépni.

Mindenesetre az biztos, hogy minden MVFC futsal szurkoló biztatására szükség lesz hétfő este a Kabos Endre Sportcsarnokban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!