haon-sportoldal

2012.01.16. 10:51

Nem használta ki a lehetőséget a DHK

Jégkorong - Izgalmas, jó iramú találkozót vívott egymással a MAC és a DHK, a jégkorong OB II.-U23-as bajnokság 13. fordulójában.

Jégkorong - Izgalmas, jó iramú találkozót vívott egymással a MAC és a DHK, a jégkorong OB II.-U23-as bajnokság 13. fordulójában. A hazai csapat úgy nyert 5–3-ra, hogy az utolsó másodpercekben Túróczy hatalmas helyzetben nem tudott egyenlíteni, és a kontrából üres kapus gólt kapott a DHK.

Vasárnap este a szerencsével is hadilábon állt a DHK, ugyanis a debreceni hokisok több olyan lehetőséget is kihagytak, amivel a maguk javára fordíthatták volna a mérkőzést. Az első harmad kiegyenlített küzdelmet hozott, az első tíz perc a debrecenieké volt, a második a MAC-é. A második játékrészben 10 perc alatt kapott 3 gólt a DHK, magabiztos előnybe került ezzel a hazai csapat, ami visszavetette a debreceniek játékát. A befejező harmad előtt taktikát váltott a DHK, és úgy látszott, sikerül visszajönni a meccsbe. Az utolsó tíz perc egyértelműen a DHK-é volt, szinte végig emberelőnyben játszottak a vendégek, ám a kellő pillanatokban nem tudtak eléggé összpontosítani. Több olyan helyzet is kimaradt, amelyek révén a vezetést is megszerezhették volna, és ilyenkor törvényszerű a bűnhődés. Az utolsó percekben lejött Máthé, helyére egy mezőnyjátékos állt be, de sajnos nem sikerült értékesíteni a lehetőségeket, és üres kapus gól, valamint hazai győzelem zárta a találkozót.

 

 

MAC Budapest–Debreceni HK 5–3 (1–1, 3–0, 1–2)

OB II.-U23 Bajnokság, Budapest, Kisstadion. Vezette: Sütő, Székely, Sándor

DHK: Molnár, Pál Lóránt, György J., Bálint, Fábián Donát, Pál Csaba, Kelemen, Mokrai, Hegedüs, Máthé (k), Túróczy, György I., Barabás, Nagy, Fábián, Elekes Darabont, Salánki, Bagdács József

Gól: Németh 2, Somos, Szongoth, Dózsa, illetve Túróczy, Bálint, György I.

 

György József: - Siralmas volt a jég, de nem foghatjuk erre a vereséget. A csatároknak ma semmi sem jött össze, érthetetlen, de vannak ilyen meccsek. Saját magamat is hibáztatom, hiszen rég nem volt olyan, hogy pont nélkül fejeztem volna be meccset. Ha szerzünk 12 pontot a következő 6 fordulóból, elégedett leszek a csapattal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!