haon-sportoldal

2012.03.11. 16:02

Méltó módon ünnepelt a DHK Debrecenben

Jégkorong - Remek hangulatban búcsúztatta az idényt a Debreceni Hokiklub OB II-es bajnokságot nyert együttese szombaton a cívisvárosban. Korcsinszky György elnök dicsérő szavai külön megtalálták Máthé Csabát, aki nélkül nem lenne ott a DHK, ahol van.

Jégkorong - Remek hangulatban búcsúztatta az idényt a Debreceni Hokiklub OB II-es bajnokságot nyert együttese szombaton a cívisvárosban.

Korcsinszky György elnök dicsérő szavai külön megtalálták Máthé Csabát, aki nélkül nem lenne ott a DHK, ahol van.De igaz ez a kijelentés minden egyes játékosra, akik pályára léptek a 2011/12-es szezonban, és azokra is, akik a háttérből segítették a fiúkat a hetedik OB II-es bajnoki cím felé. A sportvezető két remek hírrel is szolgált a csapat felé: a junior és ifi korosztályú játékosok felszerelés vásárlására jogosító pénzben részesülnek, s jövő márciusra elkészülhet az új jégpálya a Jégcsarnok melletti területen. Ám ehhez, csakúgy, mint az OB I-es induláshoz, még sok munka kell.

Az elnök szavait a vacsora követte, amit a „kemény mag” hűs üdítőkkel öblített le, így fokozva az amúgy sem hétköznapi hangulatot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!