haon-sportoldal

2012.04.08. 12:35

Emlékezzünk az edzőfejedelemre!

Debrecen - Április 8-án ünnepelné hatvanadik születésnapját Garamvölgyi Lajos, a DVSC egykori sikeredzője, a Loki-szurkolók nagy kedvence. Garamvölgyi Lajost mindenki csak Garaként emlegette, futball iránti őszinte szeretete és rajongása, valamint közismert szerénysége révén mindig sikerült igazán emberközeli és barátságos hangulatot teremtenie magánéletében, öltözőben, kispadon, pályán és a szurkolók körében is.

Debrecen - Április 8-án ünnepelné hatvanadik születésnapját Garamvölgyi Lajos, a DVSC egykori sikeredzője, a Loki-szurkolók nagy kedvence. Garamvölgyi Lajost mindenki csak Garaként emlegette, futball iránti őszinte szeretete és rajongása, valamint közismert szerénysége révén mindig sikerült igazán emberközeli és barátságos hangulatot teremtenie magánéletében, öltözőben, kispadon, pályán és a szurkolók körében is.Garamvölgyi Lajos 56 éves korában, 2008. augusztus 18-án hunyt el hosszantartó, súlyos betegség után. Temetésén több ezren gyűltek össze, az ország különböző pontjairól is eljöttek az egykori játékosai, munkatársai, hogy búcsút vehessenek a kiváló szakembertől. A Debreceni Sportcentrum–Sportiskola halála óta minden évben megrendezi a Garamvölgyi Lajos emléktornát, ezzel tisztelegve emléke előtt.

Immár fia, Garamvölgyi Péter is édesapja nyomdokaiba lépett, „Kis Gara” egyszerre két gárdánál, az NB III-as DEAC-Szertár Sportboltnál pályaedzőként, míg a DEAC focisulináln, Debrecen labdarúgó utánpótlás-nevelő egyesületénél az U7-es korosztály irányításában is szerepet vállal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!