HAON Sziréna

2008.05.25. 07:43

Mennyi pénzből tudna Ön nyugodtan élni?

<p>Debrecen - Megkérdeztük, mennyi pénz, milyen fizetés lenne az az ideális összeg, amelyből már komolyabb gondok nélkül élhetne, személyiségének megfelelő igényekkel.</p>

Egy gyermekem van, jelenleg minimálbért kapok. Ahhoz, hogy kényelmesen megéljek már a 100-150 ezer forintnak is nagyon tudnék örülni! Ez elég lenne arra, ami fontos a megélhetéshez.
Nagyné Szilágyi Tünde
Alkalmazott

Ígényfüggőnek tartom elsősorban ezt a kérdést. Az egyedülállók nettó 200 ezer forintból is megélnek és még talán félre is tudnak tenni belőle a nehezebb időkre. Családdal már több kellene.
Szabó János
Állami alkalmazott

Személyenként 200 ezer forint az az összeg, amiből bárki megélhetne igényektől függően. Ebből esetleg félre tudna tenni, megalapozhatná a jövőjét. Gondolhatna pihenésre, utazásra is.
Asztalos Csaba
Vállalkozó

Egyedülállóként már 150-200 ezer forint elég lehet arra, hogy akár a jövője megalapozására is tudjon félretenni. Családdal ehhez már 500 ezer forint kellene, és ebből még félretenni nem tud.
Szabó Attila
Pénzügyi tanácsadó

Háromszázezer forintból már ki lehetne jönni egy hónapban, úgy, hogy az ember nem csak a legszükségesebbre költ. Én jelenleg azért dolgozom, hogy szórakozhassak.
Dienes János
Tanuló

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!