HAON Sziréna

2011.05.16. 15:16

Báránd nagy napja lehet kedden

<p>Labdarúgás - Budapesten lép pályára a bárándi labdarúgó csapat kedden a SPORTM Kupa döntőjében.</p>

A Puskás Ferenc Stadionban lép pályára a Báránd, a Magyar Kupa fináléja előtt rendezik meg kedden, 16 óra 30 perctől a SPORTM Kupa döntőjét, melynek egyik résztvevője a hajdú-bihari megye I-es bajnokság aranyérmére esélyes csapat, a Báránd. Arany László tanítványainak ellenfele a Győrszemere lesz, mely gárda szintén megyei elsőosztályú klub. A találkozót a Sport1 élőben közvetíti.

 

Örök emlék lesz Bárándnak


– Győzelemmel hangoltunk az előttünk álló megmérettetésre (a Báránd 2–0-ra nyert a Polgár ellen a megye I. 25. fordulójában – a szerk.), tehát önbizalmunkkal nincs baj. Jó hangulatban, jó kedvvel készülünk a fináléra, szép teljesítménnyel szeretnénk szórakoztatni a tévénézőket, illetve a minket elkísérő szurkolóinkat, akik az előzetes hírek szerint igen szép számban lesznek jelen. A Győrszemerét a televízióban láttuk, úgy vélem, riválisunk igen gyors csapat, melyben ráadásul több NB I-et is megjárt játékos szerepel, de megpróbáljuk megkeresni a győriek gyengéit, és legyőzni őket. Ami a mi keretünket illeti, még nem tudom, kik fognak pályára lépni, tehát hogy az egykor magasabb osztályokban szereplő futballistáink erősítik-e majd a csapatot, azt még nem tudni, bár jó lenne. Vannak sérültjeink, Bakonyi bordatörést szenvedett, illetve Békésinek húzódása van, de talán így is tudják vállalni a játékot. Az biztos, hogy akár hogy is alakul, szép emlék lesz ez a derbi, sok játékos most először, és talán utoljára szerepelhet Budapesten, sőt mi több, tévés meccsen – tudtuk meg Arany Lászlótól, a Báránd edzőjétől.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!