HAON Sziréna

2011.07.12. 11:54

Ismét kiadó a volt totózó-lottózó épülete Debrecen belvárosában - megkaptuk a választ

<p style="text-align: left"><span style="color: black;font-family: Tahoma;font-size: x-small"><span style="font-family: Times New Roman;font-size: medium">Debrecen - Jelenleg három kiadatlan ingatlanja van a Piac utcán a Civis Ház Zrt.-nek, ezek közé tartozik a Csapó utca sarkán, a&nbsp;volt totózó-lottózó épülete, melynek bérletét a napokban mondta vissza a bérlő – tudtuk meg Kováts Ákos vezérigazgatótól.

Debrecen - Jelenleg három kiadatlan ingatlanja van a Piac utcán a Civis Ház Zrt.-nek, ezek közé tartozik a Csapó utca sarkán, a volt totózó-lottózó épülete, melynek bérletét a napokban mondta vissza a bérlő – tudtuk meg Kováts Ákos vezérigazgatótól. Amiatt érdeklődtünk, mert ott még nemrégen tábla hirdette: hamarosan egy elegáns étterem nyílik benne. Vajon miért mondta vissza a bérlő, talán magas a bérleti díj? Rövidesen közöljük a cégvezető válaszát.


 

Debrecen három helyszínén ingyenes várakozóhelyeket alakítanak ki

Kováts Ákos egyetért azzal a feltevéssel, hogy a Piac utca adottságai jelenleg nincsenek kihasználva a Csapó utcai bevásárló központhoz képest, de mint mondta, hónapokon belül olyan változások várhatók, melyekkel megkezdhetik ledolgozni a hátrányt. Ennek egyik fontos eleme a parkolás, ami főerőssége a Fórumnak. Éppen ezért 3 helyszínen, összesen 240 ingyenes várakozóhelyet alakítanak ki, melyeket a Piac utcai üzletekbe, szolgáltatókhoz érkező vásárlók ingyen vehetnek igénybe. A felzárkóztató stratégia másik fontos eleme a közös marketing lesz. Mintegy 450 azoknak a száma, akik tagjai lehetnek az együttműködésnek keretet adó a tervezett Városközpont klubnak, s ebbe még nem számolták bele a szolgáltatókat, a közjegyzőket, könyvelőket és ügyvédeket. A vezérigazgató még hozzátette, a város főutcáján található többi kiadó helyiség többek között a MÁV Zrt.-hez, a református egyházhoz és Debrecen városházához tartozik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!