HAON Sziréna

2011.07.06. 10:39

Orosz piacon a Hajdu: minőséget várnak el

Téglás - A rangos kiállításokon való részvétel reményeik szerint megtérül.

Téglás - A rangos kiállításokon való részvétel reményeik szerint megtérül.

A moszkvai Aquathermmel kezdődött, Thaiföldön, majd a Hungarothermmel folytatódott, a budapesti Renexpo után pedig Szentpéterváron mutatja be a megújuló energiahasznosítás tematikájú kiállítását a Hajdu Zrt.

 

 

A hazai kiállításokon elsősorban energiahatékony „zöld fejlesztéseinket” illetve a Hajdu által választott környezettudatos utat kívánjuk bemutatni. Sok esetben ezek a kiállítások biztosítanak lehetőséget még a szakmabelieknek is, hogy követni tudják e gyorsan fejlődő ágazat újdonságait. A külföldi bemutatókon nagyobb hangsúlyt kap az új partnerek felkutatása és a konkrét üzletkötés - állítja Novotni István, a cég kereskedelmi igazgatója.

Moszkvában hozzák létre a Hajdu Vostokot

- Amíg az európai piacok egyre árérzékenyebbé válnak – sokszor akár minőségi kompromisszumok árán is - , addig a gyorsan fejlődő orosz piac ma már a legmagasabb minőséget várja el a szállítóktól - amit hajlandó is megfizetni. Ezért döntöttünk úgy, hogy az EU csatlakozás után nagyrészt funkcióját vesztett német és francia leányvállalatainkat végelszámoljuk, és létrehozzuk  Moszkvában az Hajdu Vostokot. Az idei év kiemelt célja, hogy részt vegyünk a Szentpétervár megyei energiaracionalizálási programban - tájékoztatott Novotni István az energiahasznosítással kapcsolatban.

 

  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!