HAON Sziréna

2011.08.01. 07:11

Ez történt vasárnap Hajdú-Bihar megyében

Hajdú-Bihar - Nézze meg mi minden történt a hét és július utolsó napján Hajdú-Bihar megye településein!

Hajdú-Bihar - Nézze meg mi minden történt a hét és július utolsó napján Hajdú-Bihar megye településein!

Debrecen - Hernádi Judit, Koncz Gábor, Mikó István – néhány nagy név a színház előadói közül a városháza udvaráról.

Debrecen - A virágkarnevál szervezői a megszokott rugalmas haladással számolnak.

Hajdúnánás - Egyértelműen pozitív változások tapasztalhatóak a település életének szinte minden területén – tájékoztatott a város polgármestere.

Debrecen, Szögliget - A Debreceni Művelődési Központ partnerintézményeként a Lorántffy Zsuzsanna Általános Iskola egy nyertes pályázatnak köszönhetően július 19. és 24. között lehetőséget kapott arra, hogy kiválasztott diákjai ingyenes táborozásban vegyenek részt Szögligeten.

Milyen időjárás várható az ország területén a következő napokban?

Debrecen (MTI) - Mintegy 110 milliméter csapadék hullott péntek délután óta Püspökladányra és térségére, ez körülbelül kéthavi csapadékmennyiségnek felel meg - közölte Bara Sándor, a Tiszántúli Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság védelemvezetője vasárnap az MTI-vel.

Püspökladány – Hozok gumicsizmát, mert anélkül most hozzánk nem ajánlatos bejönni – magyarázza tornácukról Kovács Tibor. Ő maga is felhúzza a gumicsizmát, hátra ballag a lábszárközépig érő vízben, majd komótosan előhozza a vendégcsizmát. – Most már minden évben legalább egyszer elönti a víz ezt a környéket – hangjából tehetetlenség érződik.

Hajdúhadház - Immár 10. „életévét” tölti be a nyári napközi program Hadházon - tájékoztatta a Naplót Varga Szilvia szervező.

Hajdú-Bihar - Napról napra melegebb idő várható a héten és területi átlagban jelentős mennyiségű csapadékra sincs kilátás.

Debrecen - A hatékony ügyfélkezelés hatékonyabban működő céget eredményez.

Hajdúnánás - A Nánási vigasságok elnevezésű egy hetes rendezvény sorozatát a motorosok szokásos nyári találkozója nyitotta a gyógyfürdő területén. A  már hagyományosnak számító Biokultúra találkozót nagyon sokan várták. A főzések és kóstolgatások elmaradhatatlan kísérője volt a művelődési központ művészeti csoportjainak bemutatkozása.

Debrecen - Az István út 23 szám előtt Júniusban volt lomtalanítás.

Nyíradony - Száz évvel ezelőtt adták át a Hajdúsámson-Nyírbátor vasútvonalat.

Hajdúnánás - Melegvízű gyógymedencék, szaunák, masszázs, gyógytorna, szakorvosi rendelés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!