HAON Sziréna

2011.08.28. 16:35

Székesfehérvárról Debrecenbe - Mérföldeken át futnak a beteg gyerekért

Székesfehérvár, Debrecen - A sérült gyermekek esélyegyenlőségéért fut Székesfehérvárról Debrecenbe társaival Lajkó Csaba székesfehérvári ultrafutó. A négy napon át tartó megmozdulás résztvevői augusztus 28-án, vasárnap érkeznek meg a cívisvárosba, a tervek szerint kora délután a Debrecen Plazába.

Székesfehérvár, Debrecen - A sérült gyermekek esélyegyenlőségéért fut Székesfehérvárról Debrecenbe társaival Lajkó Csaba székesfehérvári ultrafutó. A négy napon át tartó megmozdulás résztvevői augusztus 28-án, vasárnap érkeznek meg a cívisvárosba, a tervek szerint kora délután a Debrecen Plazába. A sportember és társai arra a nemes célra vállalkoztak az idén, hogy az Angyalszív Alapítvány legfőbb céljáért, a fogyatékos gyermekek esélyegyenlőségéért futnak és kerékpároznak Székesfehérvárról Debrecenbe augusztus 25. és 28. között - ismerteti közleményében a szervezet.

Kattintson a képekért!

Fel szeretnék hívni a figyelmet a sérült gyermekekre

A futással arra szeretnék felhívni a társadalom figyelmét, hogy a sérült gyermekek többsége még mindig a társadalomtól elkülönítve él és szegregált intézményekbe kényszerül, mert nincs más választási lehetőségük. Az önkéntesek - akikhez hosszabb-rövidebb szakaszokon bárki csatlakozhatott - csütörtökön reggel indultak a székesfehérvári polgármesteri hivataltól, s többek között Dunaújváros,  Kunszentmiklós, Cegléd, Szolnok, Karcag, Püspökladány, Nádudvar, Hajdúszoboszló érintésével érkeznek vasárnap Debrecenbe.

Bővebb információ: www.angyalszivalapitvany.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!