HAON Sziréna

2011.10.16. 21:31

A tragédiák megelőzéséért Hajdú-Biharban

Hajdú-Bihar - A diszkóbalesetek visszaszorítását célzó európai akcióhoz negyedik alkalommal csatlakozott a debreceni Hajdúsági Hallgatókért és Civilekért Egyesület. Október 15-én az Európai Unió mind a 27 tagállamában, köztük hazánk 12 városában egyidőben zajlott az Európai Balesetmentes Est.

Hajdú-Bihar - A diszkóbalesetek visszaszorítását célzó európai akcióhoz negyedik alkalommal csatlakozott a debreceni Hajdúsági Hallgatókért és Civilekért Egyesület. Október 15-én az Európai Unió mind a 27 tagállamában, köztük hazánk 12 városában egyidőben zajlott az Európai Balesetmentes Est.Civil szervezetek tagjai a rendőrséggel összefogásban forgalmas szórakozóhelyeken (régiónkban 4 debreceni és egy hajdúböszörményi klubnál) a vendégeket arra kérték, ha autóval érkeztek, alkoholszonda megfújásával ellenőrizzék, hogy éjszaka a klubokból távozva a volán mögé ülhetnek-e vagy sem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!