HAON Sziréna

2011.10.16. 17:18

Fél hónappal a határidő előtt Álmosdon

Álmosd - Eredetileg e hónap végére kellett volna a kivitelező Komplex D Kft.-nek a munkálatokat készre jelenteni, de ezt már pénteken megtették, így megtarthatták a település szennyvízberuházásának a projektzáróját.

Álmosd - Eredetileg e hónap végére kellett volna a kivitelező Komplex D Kft.-nek a munkálatokat készre jelenteni, de ezt már pénteken megtették, így megtarthatták a település szennyvízberuházásának a projektzáróját.A csatornahálózat kiépítése, valamint a szennyvíz-tisztító telep létrehozása a regionális operatív program keretében valósulhatott meg 394,3 millió forintos támogatással. A májusban elkezdett munkálatok a Kölcsey, a Rákóczi, a Kossuth, a Fő, a Béke és az Iskola utcán mintegy 355 ingatlant érintettek. Ennek során 3339 méter nyomott szennyvízvezetéket és 6630 méter gravitációs vezetéket fektettek le.

Természetbarát technológiával

Üzemkész a természetbarát technológiával épített szennyvíztisztító is. Jelenleg a műszaki átadás folyik, ami várhatóan a hónap végéig tart, ezt követően decemberig várhatóan valamennyi tulajdonos ráköt a rendszerre, amelyet így decembertől végleg üzembe lehet helyezni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!