HAON Sziréna

2011.11.12. 16:08

Jótékonysági a „Lorántffyért” Pocsajban

Pocsaj - November 11-én rendezték meg a jótékonysági estet Pocsajban: az általános iskola és a szülői munkaközösség szervezésében zajló rendezvényre most is sokan jöttek el.

Pocsaj - November 11-én rendezték meg a jótékonysági estet Pocsajban: az általános iskola és a szülői munkaközösség szervezésében zajló rendezvényre most is sokan jöttek el.A 16 órakor kezdődő esten az iskolások – a kicsiktől a nagyokig – mindegyike, csoportos- és egyéni fellépése is nagy sikert aratott. A tanulók többsége táncos produkcióval lépett fel, de volt ének-, valamint vicces jelenet is, amelyek mindegyikét tapsvihar követett.

Az est végén a vendégként meghívott Hosszúpályi Csillag mazsorett csoport is fellépett, akik szintén színvonalas műsort adtak elő.

A szünetben tombolát lehetett vásárolni, melyet a műsor végén sorsoltak, és értékes nyeremények találtak gazdára: fődíjként Márton nap alkalmából egy liba került kisorsolásra. A jótékonysági est bevételét számos segítőnek, támogatónak, vállalkozónak köszönhetően az iskola, ezen belül a tanulók javára fogják fordítani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!