HAON Sziréna

2012.03.11. 17:59

Rendhagyó tárlatvezetés Tatai Erzsébet művészettörténésszel a MODEM-ben

Debrecen - Tatai Erzsébet művészettörténész vezetésével rendhagyó tárlatvezetést tartottak a feLugossy László 7 milliárd emberi agy, nagyjából című kiállításon vasárnap 15 órától a MODEM Modern és Kortárs Művészeti Központban.

Debrecen - Tatai Erzsébet művészettörténész vezetésével rendhagyó tárlatvezetést tartottak a feLugossy László 7 milliárd emberi agy, nagyjából című kiállításon vasárnap 15 órától a MODEM Modern és Kortárs Művészeti Központban.Tatai Erzsébet a Magyar Tudományos Akadémia Művészettörténeti Kutatóintézetének munkatársa. Kutatási területe a XX. századi és a kortárs művészet, valamint a környezetkultúra – személye a tantárgy-pedagógia hazai kidolgozója. Neve a diákok számára is sokatmondó, hiszen a Művészettörténeti ismeretek című könyve iskolai tanagyag. Számtalan kiállítás kurátora, katalógusok szerkesztője, kortárs művészeti publikációi a legrangosabb hazai folyóiratokban jelennek meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!