HAON Sziréna

2012.05.01. 18:06

Akár egy júliusi napon

Hajdúszoboszló - Más években május 1-jén fogadja a szezon első vendégeit a szoboszlói strand, de most, tekintettel a négy napos ünnepre, s ráadásul a kiváló időre, már április 28-án, szombaton kitárták a kapukat.

Hajdúszoboszló - Más években május 1-jén fogadja a szezon első vendégeit a szoboszlói strand, de most, tekintettel a négy napos ünnepre, s ráadásul a kiváló időre, már április 28-án, szombaton kitárták a kapukat. A fürdőzés, napozás szerelmesei valószínűleg tudták, hogy így lesz: mind a négy napon 6-7 ezer között volt a vendégforgalom - mondta Czeglédi Gyula, a Hungarospa Zrt. vezérigazgatója. – Akár egy júliusi napon - tette hozzá, s kérdésünkre, hogy megérkeztek-e már a külföldi vendégek is, felsorolta: nagyon sok lengyel, szintén sok román, illetve német és cseh turista - köztük csoportok is – vannak a városban. A lengyel kirándulóknak különösen jó lehetőség, hogy náluk május 3-a is ünnep. Ők valószínűleg egész héten itt maradnak - szólt bizakodva az igazgató, aki egyébként azt reméli, hogy jó lesz a szezon. Fel is idézett egy esztendőt a 90-es évekből, amikor április végén beköszöntött a meleg, és egészen augusztus végéig kitartott a strandszezon. HBN

 

 

Strandolók Hajdúszoboszlón

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!