HAON Sziréna

2012.06.18. 09:45

2-es villamos: hagyják szabadon a parkolókat!

Debrecen - Folytatódik a 2-es villamos nyomvonalának kialakítása: hétfőtől elkezdik a közműkiváltási és pályaépítési munkálatokat a Böszörményi út Doberdó utca és Békessy Béla utca közötti szervizutcájában – adta hírül aznap a kommunikációs projektmenedzser.

Debrecen - Folytatódik a 2-es villamos nyomvonalának kialakítása: hétfőtől elkezdik a közműkiváltási és pályaépítési munkálatokat a Böszörményi út Doberdó utca és Békessy Béla utca közötti szervizutcájában – adta hírül aznap a kommunikációs projektmenedzser.Ennek kapcsán arra kérik a járművezetőket, hogy a munkálatok ideje alatt a szervizút két oldalán található parkolókat hagyják szabadon, valamint a kihelyezett forgalmi jelzőtáblák utasításainak megfelelően, figyelmesen és óvatosan közlekedjenek. A munkálatokkal érintett szakaszokon vegyék figyelembe a „Megállni tilos!” táblákat! A tilosban parkoló autókat elszállítják – fogalmaz közleményében dr. Szabó József.

Kérik továbbá a gyalogosokat, vegyék figyelembe, hogy a kivitelezés miatt lezárt területek munkaterületek, ezért a kordonokon, korlátokon ne járjanak át! A gyalogos- és gépjárműforgalom elől elzárt területeket senki ne használja! – olvasható a híradásban.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!