HAON Sziréna

2012.06.22. 15:24

Parkolókat aszfaltoznak a Doberdó utcán Debrecenben

Debrecen - Az önkormányzat 2011-ben a Doberdó utcán a 7-11. szám előtt a szervízút mellett parkolóaszfaltozást végeztetett. Ennek a munkának a folytatásaként az idei évben megközelítőleg 2 millió forint értékben folytatódik a parkolók aszfaltozása a Doberdó utca 1-5. szám előtti szervízút mellett.

Debrecen - Az önkormányzat 2011-ben a Doberdó utcán a 7-11. szám előtt a szervízút mellett parkolóaszfaltozást végeztetett. Ennek a munkának a folytatásaként az idei évben megközelítőleg 2 millió forint értékben folytatódik a parkolók aszfaltozása a Doberdó utca 1-5. szám előtti szervízút mellett.Ezzel a munkával 22 új aszfaltos parkolóhely áll majd a lakosság rendelkezésére. A munkálatok június 21-én kezdődtek és várhatóan június 29-én fejeződnek be. Az építési idő alatt a munkálatok végzői a munkaterület szabadon hagyását kérik.

A beruházás nagy mértékben elősegíti az itt lakók parkolási feltételeit – tájékoztat közleményében Szilágyi László, a Fidesz-KDNP önkormányzati képviselője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!