HAON Sziréna

2012.08.20. 15:31

Eltört egy csigolyája, de jól van Bakota Árpád

Debrecen - Az orvosi konzílium kedden tesz javaslatot arra, hogy milyen eljárást célszerű választani a mielőbbi felépüléshez - mondta a Naplónak augusztus 20-án, hétfőn délután a kórházi ágyról telefonálva Bakota Árpád.

Debrecen - Az orvosi konzílium kedden tesz javaslatot arra, hogy milyen eljárást célszerű választani a mielőbbi felépüléshez - mondta a Naplónak augusztus 20-án, hétfőn délután a kórházi ágyról telefonálva Bakota Árpád. A híradásokból már tudni lehet, hogy a szabad idejében vitorlázó repülő művész szombaton - mint az utóbbi tíz év alatt annyiszor - ismét a magasba készült emelkedni. Egy sikeres versenyző társa, Kádár Andrea gépét vezette, és még nem volt kellően messze a földtől, amikor egy légáram az őt húzó motoros gép fölé dobta.

- A vészhelyzetet érzékelve mindketten eloldottuk a köteléket, s tettük, amit tenni kell: én az utolsó pillanatban kinyitottam a féklapot, hogy ne legyen nagyon erős a becsapódás. Közben végtelenül dühös voltam, hogy kárt okozok egy gépben, vége a hét végi repülésemnek, elrontom mások programját is - idézte fel a becsapódás előtti pillanatokat, amivel azt is elmondta, hogy nem volt halálfélelme. Visszagondolva sem riadt meg. - Ahogy kitavaszodik, folytatom a repülést - fogalmazott.

Most elsősorban az foglalkoztatja, hogy a balesete miatt gondjai lesznek a színháznak a műsorterv átalakításával, problémát okoz az Ady-gimnáziumnak is, mert várhatóan három hónapig nem tud majd órát tartani a diákjainak.

Fizikailag egyébként a körülményzekhez képest jól van, s bár szigorú fekvést róttak rá, egy-egy rövid időre felkel az ágyból. Örül az ismerős látogatóinak, kollégáknak, diákjainak, s kérte, írjuk le, hogy ezúton is köszöni mindenkinek, aki személyesen, telefonon vagy üzenettel fejezte ki aggódását, együttérzését. Azt reméli, hogy a hét közepétől már otthonában fogadja a hívásokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!