HAON Sziréna

2012.09.03. 13:58

„Bűnügyesként” kezdte a pályát a HBMRFK új vezetője

Debrecen - Hétfőn megkezdte első munkanapját a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság szeptember elsejével megbízott új vezetője, dr. Gyurosovics József dandártábornok.

Debrecen - Hétfőn megkezdte első munkanapját a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság szeptember elsejével megbízott új vezetője, dr. Gyurosovics József dandártábornok.Az 51 éves főtiszt 2005-től hét és fél évig állt a Békés megyei rendőrség élén. Gyurosovics József több mint 30 éve tartó rendőri pályafutását szülővárosa, Baja kapitányságán kezdte 1982-ben vizsgálóként. Főnyomozó, majd alosztályvezetőből lett városi kapitány még mindig Baján.

A Rendőrtiszti Főiskola bűnügyi szakos diplomája mellé Szegeden szerzett másikat a jogi egyetemen. 2002-től a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság közbiztonsági igazgatója, ebből a tisztségből került azután az ottani főkapitányi pozícióba. A Rendőrtiszti Főiskola címzetes főiskolai docense, rendőrségi főtanácsos.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!