HAON Sziréna

2012.09.08. 20:11

Ínycsiklandozó töltött ételek Debrecenben

Debrecen - Újra ínyenc ételekkel, italokkal és programokkal telt meg szeptember második hétvégéjén a debreceni főtér.

Debrecen - Újra ínyenc ételekkel, italokkal és programokkal telt meg szeptember második hétvégéjén a debreceni főtér. Az immár hagyományos Töltött Ételek Hétvégéjén minden van, ami töltött: káposzta, töltött batyu, lángos, palacsinta, töltike, kacsamell és persze nem maradhatnak el a töltött desszertek sem.  A különleges ételek mellé a borokat öt hazai híres pincészet kínálja, a klasszikus nedűk mellett igazi újdonságokat is kóstolhatnak a borok kedvelői - ilyen például a debreceni csipkebogyó bor.

Nem csak töltött ételekkel, programokkal töltik a cívis város főterét - mondta Barabás Zoltán főszervező - mindhárom nap délelőtt 10-től este 10-ig tart a szeptemberi fieszta. Koncertek, divatbemutatók, koktélbár, salsa, hastánc, capoeira bemutató és megannyi más program péntektől vasárnapig. Szombaton a Töltött Ételek - Magyar Borok Hétvégéje adott otthont a Miss Hajdú-Bihar 2012 döntőjének, vasárnap pedig itt zajlik a III. DMS Országos Mixerverseny. Kedvenc hazai sztárokból sem lesz hiány: lesz United koncert, de vasárnap fellép Vastag Tamás és az X-Faktor döntőse, Baricz Gergő is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!