HAON Sziréna

2012.10.05. 07:59

Majdnem szétszedték a bajnoknőt

Debrecen - Semmit sem csökkent az olimpia óta Risztov Éva népszerűsége.

Debrecen - Semmit sem csökkent az olimpia óta Risztov Éva népszerűsége.A cívisváros első olimpiai bajnokával, Risztov Évával találkozhatott a nagyérdemű csütörtökön este a Kölcsey Ferenc Művelődési Központban, az úszónő többek között egy Imre névre hallgató kutyával is gazdagabb lett az esemény során. 

Sokan voltak kíváncsiak Debrecen olimpiai bajnokára, nagy tömeget vonzott a a Debreceni Sportcentrum, valamint a DSC-SI támogatásával Debrecen városa, a Kölcsey Központ és a Debreceni Ifjúsági Ház közösen szervezett közönségtalálkozó. Az érdeklődők csütörtökön a debreceni Kölcsey Központban találkozhattak Risztov Évával, a Debreceni Sportcentrum – Sportiskola olimpiai bajnok hosszútáv­úszójával. A pódiumon Siklós Erik sportriporter beszélgetett a londoni ötkarikás játékok bajnokával, aki a közönségtalálkozó végén az előcsarnokban autogramokat is osztott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!