Bulvár-celeb

2021.10.08. 14:38

Sokként ért! – váratlanul hamar esett teherbe a gyönyörű magyar énekesnő

Nagy Adri elmondta, párjával nem gondolták volna, hogy ennyire gyorsan összejön a baba.

Fotó: Shutterstock

Kicsit sokként érte Nagy Adrit, amikor teherbe esett első gyermekével. Az énekesnő – aki két éve adott életet kisfiának, Beninek – Köböl Anita YouTube-műsorában beszélt arról, párjával nem gondolták volna, hogy ilyen gyorsan sikerül a baba – írja a Bors.

Amikor az énekesnőt a műsorvezető arról kérdezte, tudatos döntés volt-e az anyaság a karrierje szempontjából, úgy válaszolt:

„Igen, közben meg nem…Nagyon szerettem volna, de mondhatni, hogy korán sikerült nekünk Beni. Nem is számítottam rá, hogy ennyire korán. Mindig is tudtam, hogy huszonévesen szeretnék anyuka lenni, mondhatni, hogy ez egy terv volt, de hogy ennyire gyorsan összejön a gyerek, arra nem gondoltunk volna.

Úgyhogy kicsit sokként ért. Én ezt nem tudtam volna tervezni, hogy akkor mondjuk 32 évesen szülöm a következőt, valahogy nem így működik nálam.

– mondta.

Köböl Anita kiemelte, Nagy Adri párja olyan, mint Columbo felesége: tudjuk, hogy létezik, de sosem láthattuk.

Szoktunk együtt mutatozni, csak ő nem szereti a fotózást, a rivaldafényt. Úgy van vele, hogy annyira más a hivatásunk, hogy mindenki a saját szakmájában érvényesüljön.

– mondta a párjáról az énekesnő.

Hozzátette, előtte csak zenészekkel járt, és két dudás egy csárdában nem mindig fért meg.

„Ez az első olyan kapcsolatom, ami nem szakmabelivel van, és nagyon jól működik. Pont azt szeretjük egymásban, ami a másikból hiányzik” – fogalmazott.

Címkék#Nagy Adri

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában