Bulvár-celeb

2023.08.21. 10:40

Különleges fotók készültek Tóth Vera esküvői ruhájáról

Az énekesnő mindig azt gondolta, ő nem lehet szép menyasszony.

Forrás: secretstories.hu

„Amikor megláttam magam az első ruhapróbán, majdnem elsírtam magam. Attól rettegtem, hogyan fogok kinézni egy hatalmas, világos esküvői ruhában – mesélte Tóth Vera, amit az Origo idéz.

– Amikor megláttam magam (pedig akkor még pár kilóval több is voltam), azt éreztem, hogy én is tudok szép lenni. Hiszen amikor évek óta a testeddel küzdesz, lefogysz, próbálod tartani, és az egész életed arról szól, hogy egyes újságok szerint ronda és kövér vagy, ezt pedig megkapod a környezetedtől is, az trauma, trauma, trauma.

Így amikor megláttam, csak hálát éreztem” – mesélte a ruháról Tóth Vera.

 Az énekesnő ruhájának megálmodásáról a tervező is beszélt: „Már sok fellépőruhán túl vagyunk és imádtam mindegyik feladatot, de az, hogy egy esküvői ruhát tervezhetek, igazán megtisztelő volt. 

Ismerem Verát, és ő egy ízig-vérig mai, modern nő. Nagyon szerettem volna, ha nőies lesz, de az a könnyedség, az a lazaság az az életigenlés, az a vidámság, ami benne van, azt nem akartam eltüntetni egy nagyon merev, feszes ruha mögé, tehát a legfontosabb szempont az volt, hogy Vera felszabadultan és nagyon-nagyon könnyedén, önazonosan érezze magát a nagy napon!”

További képeket és részleteket ide kattintva nézhet és olvashat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában