Bulvár-celeb

2023.12.01. 11:30

Jákob Zoli akcióba lépett: több millió forinttal támogatja a daganatos gyermekek gyógyulását

A milliárdos üzletember egyetlen pillanat alatt eldöntötte, hogy hallgat Bochkor Gáborék hívó szavára, és mélyen a zsebébe nyúlt, hogy segítsen.

MW

Jakob Zoltán hatalmas felajánlást tett

Forrás: MW bulvár

Fotó: Markovics Gábor

A magyar milliárdos gyakran segít beteg gyermekeken, mert számára sincs szebb ajándék az apróságok hálás mosolyánál. Éppen ez motiválta akkor, amikor megérkezve Mauritius mesés szigetére, belehallgatott a Retro Rádió reggeli műsorába, ahol Bochkorék éppen az országos rádiók összefogásáról beszéltek, amelynek célja, hogy tízmillió forintot gyűjtsenek a daganatos gyermekek gyógyulását segítő, életmentő eszközök beszerzésére. A kezdeményezést az Ökumenikus Segélyszervezet fogja össze. Jákob Zoltán ezt hallva úgy döntött, hogy jelentős összeggel lendíti előre a jó ügyet – írja a Ripost.

Az üzletember szerda reggel jelentkezett is Bochkoréknál, és jelezte, hogy 

ötmillió forinttal támogatja a segélyszervezet és a rádiók közös törekvését. 

Amint meghallottam, hogy beteg gyerekek megsegítéséről volt szó, eldöntöttem, hogy segítek, hiszen ezek a gyerekek is a jövőt fogják építeni, ha lehetőséget, vagy inkább mondjuk úgy, esélyt kapnak arra, hogy egészséges felnőttekké cseperedjenek. Akik követnek, azok tudják is rólam, hogy leginkább gyerekeknek szoktam komolyabb összegű adományokat adni, és aligha kerülhetne jobb helyre a pénz, mint a kórházak gyermekonkológiai osztályaira

– fogalmazott Jákob Zoli, aki hozzátette: 

Nagyon fontos számára, hogy a pénzét és az ismertségét ne csak öncélúan használja, hiszen apaként az is feladata, hogy példával járjon elöl három gyermeke előtt.

 

A teljes cikk IDE KATTINTVA olvasható!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában